Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim, yabancılarla ilgili konularda olası...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Yurt dışı ile ilgili işleriniz, eğitim, yabancılarla ilgili konularda olası sorunların üstesinden rahatlıkla gelebileceksiniz. Bir de bu hafta size iyi gelecek, kendinizi iyi hisssetmeninize yardımcı olacak bir seyahat organize edebilirsiniz. 

Felsefe, din..vb konular üzerinde araştırmalar, çalışmalar yapabilirsiniz. Bu hafta biraz daha bencil olup, sizlere iyi gelen hobilerinize yönelin. Kendinize zaman ayırın. Kendiniz için daha çok bir şeyler yapabilirsiniz. Keza hobi sayılacak konulara yönelebilir, kursa veya seminerlere de katılabilirsiniz. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de hem kariyer hem de ilişkiler, ortaklıklar alanı bu hafta gergin olacak. Kariyerinizde ve özel hayatınızda gereksiz öfke patlamalarına, ani çıkışlar yapmamaya özen gösterin. Yöneticilerinizle veya eşinizle, ortağınızla gereksiz kibir, sert, soğuk davranışlardan kaçınmakta yarar var. Kariyer veya partner ilişkilerinizde kendinizi engellenmiş, birden sorunlarla boğuşurken bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.