Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

Yay Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. İncir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. İncir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kaosa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil.

Rastgele cinsel teklifler, cinsel içerikli görüşmeler gündeminizde yer alabilir. Varsa çocuklarınızın hayatına ilişkin beklenmedik, çok acil ve ani kararlar almanız gerekebilir. Bu onların eğitim veya sağlıkları ile ilgili olabilir. Beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin! Bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir. Yurt dışı, uluslararası işler, yabancılar, eğitim ile ilgili konularda daha cesur ve korkusuz adımlar atabileceksiniz. Bu alandaki tüm girişimleriniz için destek bulabileceksiniz. Sürpriz hesapta olmayan ama bir o kadar keyifli bir seyahatte gündeme gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.