Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): 

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): 

 Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz...

 

Haftanın geneli Koç burcundaki Dolunay etkileri ile geçecek. Bu Dolunay 5. evinizde gerçekleşecek. Çocuklar, aşk hayatı, hayattan daha çok keyif alabileceğiniz koşullar, yaratıcılık gerektiren işler, riskli aktiviteler, hobileriniz bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır.

Kendinize iletişim ağırlıklı yeni bir uğraş, hobi edinebilirsiniz. Yalnızlar için flörtöz etkiler devrede olacak. Aşk için kapılarınızı aralayabilirsiniz. Hamilelikle ilgili konularda olumlu destekleyici etkiler devrede olacak. Çocuk sahibi olanlar onların bir sorunu veya problemi ile uğraşmak veya gidermek durumunda kalabilirler. Yaratıcı çalışmalar yapmak için zihniniz çok işlek olacak. Perde, tiyatro, sanat dalları ile ilgilenenler özellikle keyifli haberler alabilirler. Mars/Plüton etkileşimi ile de kariyer anlamında cesaretinizi toplamalı, risk alınması gereken noktalarda risk alabilmelisiniz. Evet krizsel durumlara işaret ediyor. Fakat unutmayın, krizleri kendi yararınıza çevirebilecek güçte olabileceksiniz. O kadar kapkara değil bulutlar aslında… Risk alma, mücadele etme, kendinizi ortaya koyabilmelisiniz. Yalnız tüm kariyer, finansı etkileyecek girişimleriniz için bu haftayı çok iyi değerlendirin.

Venüs/Plüton etkileşimi ile iş ve kariyerinizi ilişkilendiren konularda güçlü kişilerden güçlü destekler alabileceğinize işaret etmektedir. Bu hafta kariyeriniz ilişkilendiren konularda risk alabilirsiniz. Zoru veya olmaz deneni başarabileceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.