Yay Burcu 2017 Genel

Yay Burcu 2017 Genel

Su Karakuş Astroloji YorumuAŞK DA DEĞİŞİM YILI.Sabırsızsın. Bir kadar da şanslısın. Ocak ayının sonlarında aşk kapıyı çalacak. Yalnızsan yeşil...

Su Karakuş Astroloji Yorumu

AŞK DA DEĞİŞİM YILI.

Sabırsızsın. Bir kadar da şanslısın. Ocak ayının sonlarında aşk kapıyı çalacak. Yalnızsan yeşil ışık yakmaya hazırlan. Bir ilişkin varsa hem romantik, hem çok seksi hissedeceksin. Burcundan geçen diktatör Satürn’e rağmen. Karamsar ve depresif hislere Ocak'da mola vereceksin. Evliysen ilişkindeki sorgulamalar yerini karşılıklı anlayış ve uzlaşıya bırakacak. “İyi ki konuştuk hiç fark etmemişim” diyeceğin birçok düşünce beyninde uçuşacak. Sorunlara ve çözümlerine epeyce kafa yoracaksın. Bu yıl ki sloganın “değişim.” 

Uranüs aşk alanından geçiş yaparken aşka bakış açını, aşkı algılamaktan yaşamaya kadar her şeyi değiştirmelisin. Yoksa O gider başkası gelir, eski sen aynı kalır ve ilişkilerin sonu değişmez. Yıl boyunca değişimden korkma, bakış açını değiştir. 

Şubat senin ayın, aşka aşık hissedeceksin. Başkalarının kanı yazın kaynayabilir. Senin için kış daha romantik ve aşkla yükselerek geçecek. Aşkın 2 ilahı Mars ve Venüs Şubat boyunca aşk alanından geçecek ve enerjisini sana aktaracak. Değerlendir. 

Mart'ta doğa canlanacak. Sen de yenilenmek için bir heves duyumsayacaksın. Bu yeniayın ayak sesleri. Hala yalnızsan gözünü geçmişe dik. Eski sevgili bir şans isteyecek zira Venüs geri gidecek.  Mart-Nisan boyunca 2 ihtimal arasında kararsızlık yaşayacaksın eski sevgiliye dönmek veya sevgisizliğe gömülmek. Kalbinden kelebekler göç etmiş gibi hissedeceksin. 15 Nisan'da Venüs durağanlaştığında ayrılmak veya kalbini söküp atmak isteyeceksin. 

Nisan biterken yavaş yavaş duygularını yeniden hatırlayacak, hormonlarına kendini bırakacaksın. 

Yaz ve sonbaharı aşktan çok hayatın diğer alanlarına ayırarak geçireceksin. Aralık'ta bir biçimde çekiciliğin artacak. Başkalarının iltifatları ne kadar özel olduğunu hatırlatacak. Aralık ayının 2. yarısında yeni bir aşka veya hızlı bir evlilik teklifine evet diyebilirsin. 

Görünen ki 2016 boyunca aşka bol bol şans bulacaksın. 

Evlenmekse niyetin. Güneş’le Jüpiter’in öpüştüğü 27-28-29 Ekim'i kaçırma.  O günlerde yapacağın evlilik hayatını şansla donatacak. 

PARA

ÇALIŞKAN OL.

2017 sonbaharına kadar karınca gibi çalış, hiç bir şeyden yakınma, sorunları kafanda büyütme Ekimden itibaren kazanmaya başlayacaksın. Ekime kadar hazırlık yap, tohum ek ve sula. Uzun bir süreç olacak ama yatırımlarının sonucunu fazlasıyla alacaksın. 

“Arada güzel şeyler olmayacak mı” dersen, elbette olacak. Mesela Mart sonuna doğru yeni bir proje yaratıcılığını ortaya koymanı sağlayacak. Ve heyecan duyacaksın. İş yükünün artmasını dert etme Mars ihtiyacın olan tüm enerjiyi sana sağlayacak. 

30 Mart, 4 Ağustos, 28 Eylül yatırım yapmaktan, para harcamaktan kaçınman gereken günler. Aslına bakarsan o günlerde yeni bir işe başlamamanda iyi olur.  En büyük geliri Ocak 2018’de kazanmaya başlayacaksın. Ekimde ürünler toplanacak Ocak da paraya dönüşecek. Uzun soluklu düşün acele etme. 

 

2017’de YAPMAN GEREKEN 3 ÖNEMLİ ŞEY

-Yöneticin Jüpiter’in Akrep burcuna geçişiyle keyfin yerine gelecek ve için aydınlanacak. Bu tarihi kaydet ve hedef belirle.

-Satürn’le barış yapmayı öğren hediyeleri kaçırma. 20 Aralık 2017'ye dek seninle. 

-12-13 Kasım'da Venüs-Jüpiter, 29 Ekim'de Güneş -Jüpiter buluşacak. Bir dilek tut gerçek olsun!

Instagram & twitter & facebook: sukarakus

www.sukarakus.com

 

 

"Kaynak : Trendus"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.