YAY 23 Kasım - 21 Aralık

YAY 23 Kasım - 21 Aralık

Haftaya kariyerinizle ilgili önemli ve destekleyici bazı gelişmelerle başlangıç yapmaktasınız. Haftanın ilk günleri önemli projeleriniz ve görüşmeleriniz...

Haftaya kariyerinizle ilgili önemli ve destekleyici bazı gelişmelerle başlangıç yapmaktasınız. Haftanın ilk günleri önemli projeleriniz ve görüşmeleriniz varsa bu tarihlerde çözümlemeniz çok güçlü sonuçlanmalar yaratacaktır. Hafta ortasından itibaren kariyerde mücadeleci kimliğinizi ön plana almanız gerekebilir.

İkili ilişkilerinize dair hukuki bazı süreçleriniz varsa daha dikkatli adımlar atmanızda fayda var. Gelir kaynaklarınızı artırabileceğiniz farklı yollar deneyimleyebilirsiniz. Geçmiş ilişkilerinizden dolayı şimdiki hayatınıza taşıdığınız ruhsal gerilimler varsa kurtulmak ve bırakmak zamanı gelmiştir.

Yeni heyecanlar eski kırgınlıklarınızı onarabilecek güçte olacak. Bu hafta yeni tanışmalar, sosyal çevre organizasyonları size iyi gelecektir. Kendinizi dış dünyaya karşı daha açık tutmalısınız. Yatırım ortaklığı düşündüğünüz bazı konularda daha araştırmacı davranmanızda fayda var. Detayları iyice incelemeli ve hemen karar vermemelisiniz.

HAFTANIN MOTTOSU:

“Unutma, bir şeyin yapılamaz olduğunu düşünerek uyursan, başkasının o şeyi yaparken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.