Yavuz Sultan'da TOGG Konvoyu

Yavuz Sultan'da TOGG Konvoyu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, yurt genelinde çoşkuyla kutlanıyor. Bu kutlamalarda çok renkli görüntülerde ortaya çıkıyor. İşte o renkli görüntülerden biri de İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde kayıt altına alındı. Onlarca TOGG sahibi bir araya gelerek konvoy yaptı.

Cumhuriyetimiz, 100. yılında tüm yurtta coşku ile kutlanıyor. Valilik, Kaymakamlık, Belediyeler, eğitim kurumları ve sivil toplum örgütleri birbirinden renkli etkinlikler ve programlar ile Cumhuriyetin 100. yılını kutluyor. Bazı vatandaşlar ise sosyal medya'da bir araya gelerek yaratıcı ve büyük beğeni toplayan etkinlikler gerçekleştiriyor. İşte bu etkinliklerden birisi de İstanbul'da gerçekleşti.

GURURLANDIRAN KONVOY

İstanbul'da gerçekleşen etkinlikte, Bundan kısa bir süre öncesine kadar, “Yapamazlar”, “üretemezler” dedikleri, ancak yapılıp üretimine başladığı halde, hatta siparişi ve satışı devam etiği halde “ fabrikası yok” gibi iddialarda bulunulan TOGG'lar ile konvoy düzenlendi. Onlarca TOGG sahibi, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bir araya gelerek konvoy yaptı. İşte gururlandıran konvoydan görüntüler...

ABBAS ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.