Yavuz çiftinden özel ziyaretler

Yavuz çiftinden özel ziyaretler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramına özel bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Yavuz Çifti, Kurban Bayramının ilk gününde Kocaeli Kassel Şehri Sevgi Evleri ve Çocuk Yuvasını ziyaret ettiler. Çocuklar ve Sevgi Evi yetkilileri tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, çocuklarımızı anne baba şefkatiyle kucaklayarak birlikte bayram sevinci yaşadılar. Bayramlarını kutlayan, bir talepleri veya ihtiyaçları olup olmadığını soran Yavuz Çifti, çeşitli hediyeler vererek sevinçlerine ortak oldular.

 

HUZUREVİ SAKİNLERİ ZİYARET EDİLDİ
İlk olarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan İzmit Yenişehir Mahallesindeki Kocaeli Huzurevi sakinlerine karanfiller vererek bayramlarını kutlayan Yavuz Çifti, büyüklerimizle yakından ilgilenerek, bir süre sohbette bulundular. Vali Yavuz yapmış olduğu konuşmada, “Kıymetli büyüklerimiz, öncelikle mübarek Kurban Bayramınızı gönülden tebrik ediyorum. Biraz önce de Devletimizin şefkatine emanet edilmiş, sevgi evlerinde kalan küçük yavrularımızı ziyaret ettik, onlarla bayramlaştık, onlarla hal hatır ettik, çeşitli hediyeler vererek onlarla güzel bir bayram sevinci yaşadık. Huzurevi inşaatımız hızla devam ediyor. Karşılaştığımız bir takım sorunları çözdük ve inşallah da zamanında bitirerek sizleri buradan daha modern ve daha büyük imkânlara sahip bir binaya taşımış olacağız. Dileğimiz ve temennimiz de o’dur” dedi.


ŞEHİT AİLELERİ İLE BAYRAMLAŞILDI
Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Kurban Bayramı’nın ilk gününde şehitlerimizin emanetlerini ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordular. Şehitlerimizin emanetlerini önemseyen, onlarla bir araya gelerek özel bir ilgi gösteren, dertlerini dinleyen ve çözüm için gerekli imkânları oluşturan Yavuz Çifti, Şehitlerimiz; İskender Ercan,
İhsan Uğur ve Ömür Ertuğrul Sarı’nın ailelerini ziyaret ettiler. Şehitlerimizin emanetlerinin hal ve hatırlarını soran Yavuz Çifti: “Kutsal değerleri için fedakârlıklarda bulunan şehitlerimizin emanetleri ile Kurban Bayramında bir arada olmak, bizim için bir onurdur. İsteklerinizin başımızın üstünde yeri var.” diyerek, Kurban Bayramlarını tebrik ettiler. 

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.