Yavuz çiftinden Gebze’de gönül ziyaretleri

Yavuz çiftinden Gebze’de gönül ziyaretleri

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte Gönülden Gönüle projesi kapsamında dün de Gebze’de ziyaretlerine devam ederek gönül köprüleri kurdular.

Şehitlerin emanetleriyle bir araya gelen ve onlarla hasbihal eden Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz; her biri Gebze’nin farklı mahallelerinde ikamet eden şehitlerimiz; Mehmet Ali Yılmaz, Numan Dede, Selahattin Yaprak, Necmeddin Kuyucu, Şaban Töngel, Burhan Yazıcı, Ömer Arslan ve Gençay Bilgili'nin ailelerini ziyaret ettiler. Şehitlerimizin emanetlerine bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sorarak sabırlar dileyen Yavuz Çifti: “Yapmış olduğunuz fedakarlık, canınızdan, kanınızdan kattığınız bu büyük sorumluluk ve vefa; Aziz Milletimiz tarafından her zaman takdirle, minnetle ve şükranla anılır, milletimizin gönlünde müstesna yere konulursunuz. Bu vesileyle bir kez daha siz şehit ailelerimize şükran ve minnet duygularımızı ifade etmek istiyoruz. Allah sizleri sevdiklerinizle cennetinde buluştursun. Sizler bize Şehitlerimizin emanetisiniz, sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var” dediler.

 

GAZİLERİMİZİ ZİYARET ETTİLER

Yavuz Çifti daha sonra bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimiz; Sezen Eyidoğan, Aydın Aras, Yılmaz Direkli, Aydemir Kılıç, Şerif Kardaş, Aykut Şancı, Ergin Koşar, Mustafa Yıldız, Hidayet Kaçmaz, Beytemir Kargın, Olgun Topuz, Musa Arık ve Sebahattin Özkan'ın evlerine misafir oldular. Gülen, samimi ve mutlu gözlerle karşılanan Yavuz Çifti, her biriyle yakından ilgilenerek, hal hatırlarını sordular.  Gazilerimizin hayır dualarını alan Yavuz Çifti: “Sizler bizim her zaman övünç kaynağımız oldunuz. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak, devletimizin hizmetini ulaştırmak bizim en önemli vazifemizdir.” diyerek, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundular.

 

960 AİLEİ EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ
Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla Yavuz çiftinin Gebze’deki 22 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve Eşi bu güne kadar Kocaeli’de 960 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

Haber: Barış AYAR

 

manset-2-027.jpeg

 

manset-3-016.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.