Yavuz çifti, canlarla bir araya geldiler

Yavuz çifti, canlarla bir araya geldiler

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şubesi tarafından Tavşantepe Cemevi'nde düzenlenen Anneler Günü etkinliğinde Canlarla bir araya gelerek istişarede bulundular.

İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ve eşi, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şubesi Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu ve eşi ile vakıf üyeleri tarafından karşılanan Yavuz Çifti, dernek üyeleri ve katılımcılarla selamlaşarak bir süre sohbet ettiler.  Şehitler için yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından program; İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı İzmit Şubesi Tavşantepe Cemevi Başkanı Ali Ekber İncesu’nun açılış ve selamlama konuşmalarını yapmasıyla devam etti.

“MİNNET VE ŞÜKRAN DUYULARIMIZI SUNUYORUM”

Tüm katılımcıları selamlayarak sözlerine başlayan Vali Yavuz burada yapmış olduğu konuşmalarında: “Annelik üzerine söylenecek o kadar çok söz var ki; aslında varlığımızı borçlu olduğumuz, bizi sadece 9 ay karnında taşımasıyla değil, bütün bir varlığımızla yaşama hazırlayan, bizi her daim ayakta tutan, kaç yaşınızda olursanız olun onu kaybettiğinizde boynunuzun bükük olduğu ve Allah’ın belki insana verebileceği en büyük lütuftur, anne. Anne olmadan, kadın olmadan yuvanın olabilmesinin imkânı yoktur. Bizi hayata hazırlayan ve her daim bu ülkenin her bir karış toprağında ve başarısında emeği olan tüm kadınlarımıza, tüm annelerimize bir kez daha minnet ve şükran duyularımızı sunuyorum” dedi.

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.