Yavruvatan’daki kardeşleri bağrımıza bastık!

Yavruvatan’daki kardeşleri bağrımıza bastık!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol Takımı Bodrum’dan sonra bu kez Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri’nin davetlisi olarak önceki gün Kocaeli’ye gelip spor konusunda fikir alışverişi sonrasında, spor tesislerin gezip hazırlık maçı yaptı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol Takımı Bodrum’dan sonra bu kez Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri’nin davetlisi olarak önceki gün Kocaeli’ye gelip spor konusunda fikir alışverişi sonrasında, spor tesislerin gezip hazırlık maçı yaptı.  KKTC Gazi Mağusa Masterler Futbol Takımı önceki gün uçakla gelip, Hampton By Hilton Oteli’nde konakladı. Konuklar onurunadüzenlenen akşam yemeği sonrasında plaket töreni gerçekleşti.

KONUKLAR SPOR TESİSLERİNİ GEZDİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol  Takımı kafilesi, öğle saatlerinde ilimize geldi. Heyet önce Hampton By Hilton Oteli’nde konakladı. Ardından Sekaparta Maide Restaurant’ta öğle yemeği yendi ve ardından Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Aydın ve yönetimi ziyaret edildi. Heyet, İzmit’te bulunan AVM’leri gezip, akşam yemeği için Gölcük’te toplandı. KASKF ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gazi Mağusa Masterler Futbol Takımı yöneticileri plaket töreni gerçekleşti. Heyet, dün de hazırlık maçı oynayıp, dostluk köprüsünün temellerini sağlamlaştırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.