Yatırım yapmak isteyen iş insanı dolandırıldığını iddia etti!

Yatırım yapmak isteyen iş insanı dolandırıldığını iddia etti!

Kocaeli’de bulunan kuyumcudan yaklaşık 3 ay önce, yatırım amaçlı altın almak isteyen iş insanı, 480 bin TL dolandırıldığını iddia etti.

İzmit İstiklal Caddesi’nde bulunan bir kuyumcunun çalışanı tarafından dolandırıldığını iddia eden iş insanı E.Y., kendisini dolandıran T.R. isimli şahıstan ve kuyumculuktan şikayetçi olduğunu ifade ederek yaşanan süreci gazetemize anlattı. Ticaret yaptığı için parasını dönem dönem yatırım amaçlı değerlendirdiğini söyleyen E.Y., kendisine çeşitli vaatlerde, “Ben Kocaeli’de yıllardır ticaret yapan aktif bir iş insanıyım. Dönem dönem de yatırım amaçlı hem ticaretim için onlarla birlikte işler yapan 13 yıllık dostları aracılığıyla altın alacağımı söyledim ve o da bunu öğrenince, ‘hesabımıza para yolla, biz sana altını teslim ederiz’ dedi.

 

PARAYLA ALAKALARI OLMADIĞINI SÖYLEDİ

T.R. isimli şahıs, parayı gönderdikten sonra ortadan kayboldu, ne altınım geri geldi, ne paramı iade ettiler ne de T.R. isimli şahsa ulaşabildim. Ben bunlardan şikâyetçiyim. T.R. isimli şahıs bu parayı benden alana kadar kuyumcunun çalışanı olduğunu söylüyordu. Ne zamanki be dolandırıldığımı anlayıp peşine düşünce T.R. isimli şahıs da iş yeri sahibi Serkan Bulut da benim altın almak için verdiğim parayla alakaları olmadığını söyledi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.