YAS-DER'den Darıca Final'e Ziyaret

YAS-DER'den Darıca Final'e Ziyaret

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Serap Göncü ve Aytül Kanburoğlu Darıca Final Okullarını ziyaret etti.

YAS-DER Başkanı Kudret Sekban başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Serap Göncü ve Aytül Kanburoğlu  Darıca  Final Okullarını ziyaret etti.
23 Şubat 2020 tarihinde okulumuz tarafından düzenlenen Veli Sempozyumu içeriği gerek YAS-DER üyelerinin gerekse diğer yakınlarının katılımı konusu ele alındı.
Sosyal medya hesaplarından paylaşımla bu önemli etkinliğe katılım yoğunluğu için ortak çaba gösterileceği kararlaştırıldı.
ORTAK  ETKİNLİK YAPILACAK
Ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar ifade edildi:
“YAS-DER ilçemiz, ilimiz ve bölgemiz çapında toplumsal sorumluluk projelerini hayata geçirmekle çağdaş Türkiye geleceğine değerler katmaya devam etmektedir.
Darıca Final ailesi olarak toplumsal sorumluluk proje paydaşlarımızdan olan YAS-DER ile
 18/24 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanacak Yaşlılar Haftası için ortak program üzerinde değerlendirmeler yaptık.
Geçen yıl olduğu gibi ilkokul müdürü Ceyda Ramazanoğlu, ortaokul müdürü Murat Zengin'in koordinasyonu ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin gönüllülük esasına dayalı katılımları ve YAS-DER'in planlamasıyla Büyüklerimizi evlerinde ziyaret edeceğiz.
20 MART 2020 tarihinde uygulanacak etkinlik velilerimize iletilerek gönüllü katılımları sağlanacaktır.
KUŞAKLARARASI DİYALOGLARIN PEKİŞTİRİLMESİ
Kuşaklararası diyalogların pekiştirilmesi, ehemmiyeti ,geçmişi gelenekten, geleceğe taşımak ve anlamlı olarak değere kavuşturmak amacı hayat bulacaktır.
Konunun yönergesi belirlenerek çalışmalar başlatıldı.
YAS-DER 'in böylesine anlamlı ve önemli konulara rehber olması ve Darıca Final ailesi olarak da öğrencilerimizin bu projede yer alıyor olmaları çok çok değerlidir.
Emek veren tüm paydaşlara teşekkürler.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.