Yarışmacılar Sarısu Gençlik Kampı’nın tadını çıkardı

Yarışmacılar Sarısu Gençlik Kampı’nın tadını çıkardı

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması’nda 4. soruya doğru yanıt vererek Sarısu Gençlik Kampı’nda tatil hakkı kazananlar, keyifli bir hafta sonu geçirdi.

Kocaelispor tarihine ışık tutmak ve gelecek nesillere daha iyi anlatabilmek adına İzmit Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kocaelispor Bilgi Yarışması’nda doğru cevap verenler ödüllerini almaya başladı. İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzuna giriş, efsane bir Kocaelisporlu ile kahvaltı, Sarısu Kampı’nda tatil ve Kocaelispor maraton tribünü kombine bileti gibi hediyelerin verildiği yarışmada, 4. soruya doğru cevap verenler İzmit Belediyesi Sarısu Gençlik Kampı’nda 2 gece konaklama imkânı buldu.

 

KEYİFLİ ANLAR YAŞADILAR

Ödülü kazanan yarışmacılardan iki kişi yakınlarıyla birlikte hafta sonu Sarısu Gençlik Kampı’na giderek keyifli bir tatil yaptı. Genç yarışmacı Tunahan Özbek kuzeni, annesi ve anneannesi ile birlikte, Orkun Çakar ise eşi Aylin Çakar, çocukları Özden ve Bora ile tatil yapma fırsatı buldu. 2 gün boyunca aileleriyle birlikte keyifli anlar yaşayan yarışmacılar, kendilerine bu imkânı sunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.