Yapı İşyerlerinde İş Güvenliği  Farkındalık Toplantısı

Yapı İşyerlerinde İş Güvenliği  Farkındalık Toplantısı

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin yürütücülüğünü yaptığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının katılımıyla 'Yapı İşyerlerinde...

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin yürütücülüğünü yaptığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının katılımıyla 'Yapı İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Toplantısı' düzenlendi.

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi'nin yürütücülüğünü yaptığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının katılımıyla "Yapı İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Farkındalık Toplantısı" düzenlendi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Teftiş Teftiş Kurulu Başkanlığı İş Başmüfettişi Haydar Mesut Arslan ve İş Müfettişi Melih Ünsal Kaya birer sunum yaptı.

28 Şubat 2018 Çarşamba günü, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıda 2018 yılı içerisinde yapı işlerinde yapılacak denetimlerde ÇSGB'nin neleri göz önünde bulunduracağının bilgilendirilmesi yapıldı. Toplantıya; İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok, Şube Sekreter Üye Baturhan Üretürk, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Bahadır Yaşar ve yaklaşık 50 mühendis katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.