Yap işlet devret ile bilim merkezi

Yap işlet devret ile bilim merkezi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Şekerpınar’da uçağın bulunduğu alana yap işlet devret mantığıyla bilim merkezi kurmayı amaçladıklarını belirtip, “Talipliler bize başvurabilir” dedi.

Çayırova’da Şevki Demirci’nin belediye başkanlığı döneminde ilçeye kazandırılan, o dönem restaurant olarak işletilmesi planlanan ancak ölü yatırıma dönüşen uçakta yeni gelişme. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AKP Çayırova İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısında Şekerpınar’da uçağın bulunduğu alana yap işlet devret mantığıyla bilim merkezi kurmayı amaçladıklarını belirtip, “Talipliler bize başvurabilir” dedi

 

“KRONİK SORUNLARI ÇÖZDÜK

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Aldatmadık. Aldanan da olmayacağız” şiarıyla yola çıktıklarını belirtip ilçenin kronikleşmiş pek çok sorununu çözdüklerini söyledi. Devlet Hastanesi, kent meydanı ve küçük sanayi sitesini üç örnek olarak veren Başkan Çiftçi, “Birileri, hastanenin başlaması halinde plaket vereceklerini söylemişti. Devlet Hastanesi başladı ve plaket vermelerini bekliyoruz” dedi. Çiftçi, Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan elektriğin ilk başlarda mevcut yapıdan karşılanacağının belirlenmesi üzerine bir dizi temaslarda bulunduklarını, Devlet Hastanesi’nin ihtiyacı olan elektriğin teminiyle birlikte ilçede yaşanan elektrik sorunlarına da çözüm getirdiklerini söyledi.

 

“TALİPLİLER BAŞVURABİLİR”

Başkan Çiftçi soru üzerine geçen dönem Çayırova’ya kazandırılan ancak atıl durumda olan Şekerpınar Mahallesi’ndeki uçağın bulunduğu yerin zemininde yaşanan sorunun ardından DSİ’ye sundukları projenin kabul gördüğünü kaydedip, “Oraya yap işlet devret mantığıyla bir bilim merkezi kazandırmayı amaçlıyoruz. Taliplisi varsa bize başvurabilir” dedi.

 

“EN HASSAS OLDUĞUM KONU”

Başkan Çiftçi, 30 Ağustos Zafer Bayramı sürecinde belediye binasına Atatürk posterinin ters asılması olayının hatırlatılması üzerine ise muhalefete atıfta bulundu. Çiftçi, “Benim en hassas olduğum konudur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmasaydı bu ülke olmazdı. İsim vermek istemiyorum, Ortadoğu ülkeleri gibi olurduk. Ben mühendis olamazdım. Kayıtlarda da var. Bir yanlışlık sonrası, en fazla beş dakika sürmüş bir kazadır. Muhalefete bundan ekmek çıkmaz” diye konuştu.

 

Detaylar yarın...

 

Haber Merkezi  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.