YAN PAS HASTALIĞI

YAN PAS HASTALIĞI

  Kulüp tarihinin en çok parasını harcayarak sezona başlayan sarı yeşilliler oyun sistemi ne taraftarlarını nede spor camiasını tatmin ediyor. Futbolseverlerin...

 

 

Kulüp tarihinin en çok parasını harcayarak sezona başlayan sarı yeşilliler oyun sistemi ne taraftarlarını nede spor camiasını tatmin ediyor. 

Futbolseverlerin gözleri geçen sezon 3 pas rakip kaleye giden Darıca Gençlerbirliği’ni arıyor. Orta sahada üretken ve bitirici paslar atan futbolcunun ciddi bir şekilde eksikliğini hisseden Darıca Gençlerbirliği hücum hattında yaratıcı ve hızlı bir forvetin eksikliğini  derinden hissediyor. Bu sorunlar ilerleyen haftalarda çözülür mü bilinmez ancak. Darıca Gençlerbirliği camiasının geçen sezonki takımı mumla arayacağı aşikar. Sorumluluk almaktan kaçan futbolcunun olmayışı ve takımın yan paslarla pozisyon üretmeye çalışması en büyük hayal kırıklığı olarak yorumlanıyor. Teknik Direktör Tunahan Akdoğan’ın bu hafta içinde sistem değişikliğine giderek çabuk gol pozisyona giren, rakibi baskı altına alan bir sistem üzerinde durması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.