Yamen’e imzalı kitap

Yamen’e imzalı kitap

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Zeki Kutlu, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen’e ilk kitabını hediye etti.

İLK KİTABI
Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Zeki Kutlu, İl Kültür ve Turizm Müdür V. Ercan Yamen’i ziyaret ederek ilk kitabı olan “Mezopotamya Turu” adlı eserini imzalayıp, hediye etti. Ercan Yamen, yazar Kutlu’ya kitabı için teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi. Aynı zamanda Türkiye Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan Yazar Mehmet Zeki Kutlu, kitabında bisiklete, bisiklet branşları ve bisiklet sporuna dikkat çekiyor.
YAZAR VE KİTAP
Aslen Midyat doğumlu olan Kutlu, ilk, orta ve lise eğitimini ve gençliğini bu bölgede yaşadı. Şehirlerin yaşantılarını ve farklılığını çok iyi bilen, yaşayan biri olan yazar bu eserinde çocukluk ve gençlik döneminde yaşadıklarını kitabına yansıttı. Öte yandan Mezopotamya’yı ve özelikle Mezopotamya’nın Türkiye sınırları içerisinde yer alan şehirleri tarihi, gastronomisi, inanç ve kültürel yaşantılarıylakitap aktardı. Kısaca bu kitap sizi oldukça keyifli bir yolculuğa çıkartıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.