Yaman pişmanlık yaman olgunluk

Yaman pişmanlık yaman olgunluk

Covid yasaklarına rağmen 06 Eylül’deki oğlunun düğünüyle adını Türkiye’ye negatif duyuran Yaman’ın üzüntüsü yüzüne ve hitabına yansıdı. Eleştiride bulunan yerel basına küsmeyen Yaman yanlarına gidip, “İşinizi, görevinizi yaptınız” dedi

cemil-yaman-006.jpg

 

Aktif siyasette en zor günlerinden birini, üstelik oğlunu evlendirme sevinci kursağında kalarak geçiren AKP Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman malum vaka sonrası bir süredir ortalıkta gözükmüyordu. AKP’nin önceki pazar günü önce Darıca, sonra Çayırova İlçe Teşkilatı’nın kongrelerinde boy gösterdi.

 

Düğüne tepkilerin ilk gününde ulusal basına verdiği demeçlerde savunmada bulunan Yaman; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan gelen eleştiri, KBB Başkanı Tahir Büyükakın’dan gelen hem özeleştiri hem eleştiri sonrası hatasını kabullendi. Milletvekili Yaman sadece ulusal basının değil bölgesinde yerel basının da ama haber ama yorumlarında eleştiri konusu olmuştu. Yaman aktif siyasetçilerde bu gibi durumlarda “Basına tavır alıp küsme” şeklinde sıklıkla tanık olunan tavrın tam tersini sergiledi.

İŞİNİZİ GÖREVİNİZİ YAPTINIZ

Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’ndeki kongre sonrası teçhizatını toplayıp Darıca’ya yönelmeye hazırlayan gazetecilerin yanına gitti. Yaman eleştirileri olgunlukla karşılayıp, “İşinizi, görevinizi yaptınız” dedi. Gazetecilere içini döken Yaman, konuştuklarının sohbette kalmasını diledi. Öte yanda konuşması esnasında da üzüntüsü yüzüne yansıyan Yaman, mikrofona ve kapalı salona rağmen çok yüksek sesle konuşunca yer yer ne dediği anlaşılmadı. Yaman konuşmasında özetle şunları kaydetti:

MİLLETİ HEDEF TAHTASINA KOYUYORLAR

“AK Parti gücünü bu aziz milletten alan bir liderin kurduğu ve bu yolda mücadele eden bir siyasi partidir. AK Parti’yi yalnız bir parti olarak gören yanılgı içindedir. AK Parti medeniyetimizin 21’nci yüzyıldaki temsilcisidir… Her açıdan daha da büyüyeceğiz. Aman ha safları sıklaştıralım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef tahtasına koyanlar aslında bu milleti hedef tahtasına koyuyorlar. Bizse gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.