Yalçın Turan meclis üyeliği için başvurdu

Yalçın Turan meclis üyeliği için başvurdu

 Gebzeli iş adamı Yalçın Turan, AK Parti’den Gebze Belediyesi meclis üyeliği için başvuru yaptı.  AK Parti’de Gebze Belediyesi meclis üyeliği...

 

Gebzeli iş adamı Yalçın Turan, AK Parti’den Gebze Belediyesi meclis üyeliği için başvuru yaptı.  AK Parti’de Gebze Belediyesi meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. Turanlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı, Gebze’nin önemli işadamlarından olan Yalçın Turan AK Parti’den Gebze Belediyesi Meclis üyeliği için başvuruda bulundu.  Yalçın Turan dosyasını İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’ya verdi. Aile şirketleri olarak Gebze’nin en eski esnaflarından olduklarını hatırlatan Yalçın Turan,   aslen Erzurumlu olmasına rağmen kendini Gebzeli olarak nitelendirdiğini ifade etti.  AK Parti iktidarı sayesinde Türkiye’nin son 10 yıllık süreçte atağa kalktığını belirten Turan, “AK Parti ve sayın başbakanımızın icraatlarını 10 yıldır takdirle takip ediyoruz. Bir vatandaş olarak, bir iş adamı olarak yapılan hizmetlerin önemini biliyoruz. Bu süreçte referandum, cumhurbaşkanlığı seçimleri ve istikrarın devamı için zaten hep perdenin arkasında görev aldık. Birey olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalıştık. Gebze’de sayın ilçe başkanımız ve belediye başkanımız uyumlu bir çalışmanın içinde. Gebze’ye hizmet için mücadele ediyorlar. Bende parti organları yeterli görürse bu kadrolarla birlikte Gebze’ye hizmet etmek istiyorum” dedi.

 

Yalçın Turan ismini yakından tanıdıklarını ifade eden AK Parti Gebze ilçe başkanı Cemalettin Kaflı, “Yalçın bey Gebze’de tanınan ve sevilen bir sima. Bende kendisini yakinen tanıyorum. Allah yolunu açık etsin. Yalçın bey gibi insanların AK Parti çatısı altında hizmet etmek istemesi bizleri sevindirir” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.