Yalçın Kuşkan'dan sandık kurulu uyarısı

Yalçın Kuşkan'dan sandık kurulu uyarısı

 CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 12 ilçe belediye başkan adayını belirledikten sonra il binasında 12 ilçe başkanı ve belediye başkan adaylarıyla...

 

CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, 12 ilçe belediye başkan adayını belirledikten sonra il binasında 12 ilçe başkanı ve belediye başkan adaylarıyla toplantı yaptı. Seçim çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda il başkanı Yalçın Kuşkan açıklama yaptı. 2009 yılındaki yerel seçimlerde oyların sayımına şaibe düşmesinden ders alan CHP 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde önemli bir uyarıda bulundu. 

ÖĞRETMENLER GÖREV ALSIN

Seçimde sandıklarda görev alan sandık kurulu başkanlarının eskiden olduğu gibi öğretmenlerden yapılmasını isteyen başkan Yalçın Kuşkan, “seçimlerde sandık kurulu başkanı olacak kişiler valilik ve kaymakamlıklarca belirlenecek. Biz sandık kurulu başkanlarının belediyelerde çalışanlarının değil öğretmenlerden yapılması taraftarıyız” açıklamasında bulundu. 

 

TARAFSIZ OLAMIYORLAR

 

Belediye çalışanlarının seçimlerde yanlı davrandığına dikkat çeken başkan Kuşkan, “Daha önce Türkiye'de olduğu gibi sayın öğretmenlerimizin sandık kurulu başkanlında görev yapmasını istiyoruz. Son seçimlerde tanık olduk. Belediyelerde görev yapan, yanlı olduğunu düşündüğümüz kişiler sandık kurullarında görevlendiriliyor. Bunun için gerekirse hukuk savaşı veririz. Yetkililerin bu konuya dikkat etmesini rica ediyorum” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.