Yakup Yılmaz, “Bu seçimleri kazanacağız”

Yakup Yılmaz, “Bu seçimleri kazanacağız”

    CHP Gebze Belediyesi başkan aday adayı Yakup Yılmaz mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyor. Gebze’nin hemen hemen her mahallesinde...

 

 

 

 

CHP Gebze Belediyesi başkan aday adayı Yakup Yılmaz mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyor. Gebze’nin hemen hemen her mahallesinde mahalle toplantıları gerçekleştiren Yakup Yılmaz’a mahallelilerin ve partililerin ilgisinin hayli yoğun olduğu görülüyor.  

 

Gaziler ve Mimar Sinan Mahallesi’nde önceki akşam gerçekleştirilen mahalle toplantılarına mahallelilerin ve partililerin büyük ilgisi olduğu gözlemlendi. Mahallelilerin ve partililerin kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Yakup Yılmaz, “1 Aralık’ta yapılacak olan önseçimden sonra bizleri bekleyen daha önemli olan 30 Mart’taki seçimlerdir. Hepimiz el ele vererek bu seçimleri kazanmak zorundayız.  20 yıldır beklenen ve herkesin özlemle beklediği sosyal demokrat belediyeciliği yeniden başlatacağız” dedi.

 

GEBZE’Yİ VE SORUNLARINI BİLİYORUM

 

Gebze belediyesinde 25 yıl boyunca belediyenin her kademesinde görev aldığını belirten Yılmaz, “Belediyeciliği yeni bilen biri değilim. Yıllardan beri kazandığım tecrübemi artık Gebze ve Gebzeliler için kullanmak istiyorum. Gebze’yi çok iyi biliyorum. Darıca, Çayırova, Şekerpınar ve Tavşancıl belediyeleri kurulurken buralarda görev aldım. Gebze’nin geçmişten gelen ve bugün halen çözüm bulunamamış sorunlarını gayet iyi biliyorum. Bu sorunları çözmek ve Gebze’yi hak ettiği değeri vermek için elimizden gelen gayreti ve çalışmayı yapacağız” şeklinde konuştu. Fransa’da 36 bin,  Türkiye’de 1600 belediye olduğunu ifade eden Yılmaz, “Hiç kimse paylaşımdan, idarenin çok olmasından korkmamalı. Tek elden yönetmenin sakıncaları var. AKP zihniyeti bu ülkeye zarar veriyor. Bu zihniyete dur demek için ‘yetti gari’ diyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.