Yakup Yıldırım Ateş Püskürdü

Yakup Yıldırım Ateş Püskürdü

  NE ZAMAN GEBZESPOR’LU OLDUNUZ?  Gebzespor’a uzun yıllar hizmet eden Yakup Yıldırım kendiyle ilgili iddialara dün cevap verdi.Kongre...

 

 

NE ZAMAN GEBZESPOR’LU OLDUNUZ?

 

 

Gebzespor’a uzun yıllar hizmet eden Yakup Yıldırım kendiyle ilgili iddialara dün cevap verdi.

Kongre günü Kulüp malzemecisi Uğur Kökçü ve altyapı antrenörü Ümit Yıldız, Yıldırım’la ilgili çarpıcı iddialarda bulunmuş, Yıldırım’ın Gebzespor’un lisanslı futbolcusunu Gebzespor’a karşı oynattığını ve futbolcuları diğer kulüplere gönderdiğini iddia etmişlerdi.

 

YÖNETİME SORUN!

Gün gazetemize açıklamalarda bulunan Yakup Yıldırım konuya açıklık getirerek iddiaları sert dille cevap verdi.

 

Yıldırım şu ifadelere kullandı; “ 30 yıldır Kocaeli futboluna hizmet ediyorum. Kimse beni gerçek olmayan iddialarla karalayamaz. Biz Gebzespor’un en zor gününde yanında olduk. Kimseden maaş almadan uzun yıllar bu kulübe hizmet ettim. Bir tane yönetici çıkıp bana maaş verdiğini söyleyemez. Son yıllarda 16 futbolcu yetiştirdim. Şuan hepsi Gebze dışında profesyonel takımlarda futbol oynuyor. Onları imza atan yöneticilere sorsunlar. Emre, Vedat, Kerem’den gelen paralar nerelere gitti. Bunları sorgulasınlar, dün Gebzespor’un arkasından konuşan, başarısızlığını isteyen, cahil insanlar bugün herkesten fazla Gebzespor’lu olmuşlar. Bunların Gebzespor geçmişi nedir?  Benim sağa sola futbolcu gönderdiğimi söylüyorlar. Ben hocayım ve imza yetkim yok. Gönderme şansım da yok. Yönetimin imza sirküsü olmadan lisanslı futbolcu gidip başka yerde oynayamaz. Giden futbolcuları gönderen imza atan yönetime sorsunlar bunları.  Gebzespor’a karşı futbolcu oynattığımı söylüyorlar. Bunu ispat etsinler mal varlığımı üzerlerine yapacağım. bir aydır Balkanspor’u çalıştırdım ve bu süre içinde Balkanspor’la Gebzespor hiç maç yapmadı. İftira atarken biraz mantıklı olsunlar. Bizi bugün asılsız iddialarla suçlayanların Gebzespor geçmişi yok. Nasıl bir Gebzespor sevgisidir bu? Bunlar ne zaman Gebzespor’lu olmuşlar? Yıllardır tek kuruş almadan altyapıya hizmet edip futbolcu yetiştirdim. Hizmet etmenin suç olduğunu bilmiyordum. Herkes elini vicdanına koysun. Bizim ismimizi ağzına alanlar önce kendi geçmişlerini sorgulasınlar” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.