Yakup ve Ali Han’dan ayrılık mesajı

Yakup ve Ali Han’dan ayrılık mesajı

Kocaelispor’un şampiyonluğunun tescil edilmesinin ardından golcü futbolcular Ali Han Tunçel ile Yakup Alkan sosyal medya hesaplarından veda sinyali veren paylaşımlarda bulundular.

HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN

Geçtiğimiz sezon Çorumspor ile 2. Lige yükselme sevinci yaşayan Yakup Alkan sezon başında Yeni Malatyaspor’dan kiralanarak Kocaelispor kadrosuna dahil olmuştu. Sezon başında pek beklenen performansta olmasa bile tecrübeli golcü takıma uyum saladıktan sonra attığı gollerle şampiyonlukta önemli katkı sağladı. Golcü futbolcu sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında “Bir güzel sezonun sonuna geldik. Rabbim beni yine mahçup etmedi şükürler olsun. Bu süreçte bana çok destek olan böyle büyük bir camiada oynamamı sağlayan büyük Kocaelispor taraftarı Hodri Meydan’a teşekkür ederim. Şampiyonluk yolunda emeği geçen futbolcu futbolcu kardeşlerimize hocalarıma emekçi abi ve ablalamızdan Allah razı olsun. Herkesin yolu açık olsun. Kocaelispor’a 2. Lig’de başarılar dilerim. İnşallah herşey istediğiniz gibi olur. Hepiniz Allah’a emanet olun” ifadelerine yer verdiği görüldü. 

 EN KISA SÜREDE SÜPER LİGE  

Ümraniyespor’dan kiralık olarak devre arası transfserinde Kocaelispor kadrosuna katılan ve forma giydiği maçlarda başarılı performans sergileyen Ali Han Tunçer sosyal medyadan yaptığı paylaşımda önemli açıklamalarda bulundu “Yarım sezon kiralık olarak anlaştığım Kocaelispor’da şampiyonluk ile biten bir sezon geride kaldı. Bu süreçte desteklerini sonuna kadar hissettiğimiz Hodri Meydan’a, sağlık personeline, malzemeciye, klüp çalışanlarımıza ayrıca bizlere bu ortamı hazırlayan yönetim ve teknik ekibe teşekkürler. Bundan sonraki süreçte Kocaelispor’a başarılar. Umarım en kısa sürede hedef olarak belirlenen Süper Lige ulaşırlar” ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.