Yakup Törk: Kararım ay sonu netleşir!

Yakup Törk: Kararım ay sonu netleşir!

2019 yerel seçiminde CHP’den Darıca Belediye Başkan adayı olan Yakup Törk Mart 2024 yerel seçimlerinde aday adaylığı konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Aday adaylığı konusunda henüz bir kararı olmadığını söyleyen Yakup Törk, ‘’Adaylık konusunda anket düzenliyoruz ve çalışmalarımız sürüyor. Sahadan alacağımız verilere göre bir karar vereceğiz. Tabi aday olmak için aday olunmaz. Önemli olan partimizin kazanmasıdır. Bende kazanmak için ancak yola çıkarım. Aday olduğum 2019 yerel seçimi bu açıdan benim adıma iyi bir deneyim oldu.

ÜYEYE DAYALI ADAY BELİRLEME
Bir başka konu ise adayın nasıl belirleneceği. Bizim gönlümüzden geçen üyeye dayalı aday belirleme yöntemidir. Örgütün işin içinde olduğu aday belirleme yararlı olacaktır. Darıca’da 2 bin 600 üye var ve bu üyelerini vereceği karar parti örgütümüzü etkin ve diri tutacaktır. Tabi genel merkezin aday belirlemede vereceği karar geçerli olacak.’’dedi.

21-28 Kasım arasında CHP’de aday adayı sürecinin olacağını söyleyen Yakup Törk, ‘’Adaylık konusunda ay sonunda kararımız netleşmiş olur’’dedi.

*Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.