“Yakın takipçiyiz ve göreceğiz”

“Yakın takipçiyiz ve göreceğiz”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün vaat ettiği halde bir türlü yerine getirmediği akıllı durak, terminal ihalesi, memur maaşı gibi birçok konun yakın takipçiyiz ve göreceğiz” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Yönetimi, Başkan Mustafa Türel’in başkanlığında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Yerel ve ülke gündeminin ele alındığı toplantıda, Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osmangazi Bey’in vefatının sene-i devriyesi münasebetiyle önemli mesajlar verildi. Başkan Türel, özellikle adalet ve ekonomide yaşanan büyük sıkıntılar kapsamında Osmangazi Bey’in “İlla Adalet” anlayışını toplantı gündemine aldı. Hayat pahalılığının bütün vatandaşları derinden etkilediğini vurgulayan Turel, “AKP iktidarı, kira öder gibi ev sahibi yapacağını söylemişti. Şimdi ise insanlarımız ev parası öder gibi kira ödüyor. AKP, uzaya çıkacağız derken vatandaş hayat pahalılığından pazara çıkamaz oldu” dedi.

“YAKIN TAKİPÇİSİYİZ, GÖRECEĞİZ”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün vaat ettiği halde bir türlü yerine getirmediği akıllı durak, terminal ihalesi, memur maaşı gibi birçok konunda Saadet Partisi’nin gündeme taşımasını ele alan Turel, “Daha önce bu belediye yönetimi para yok diye bazı adımlar maalesef atmadı. Şimdi ise Saadet Partisi’nin gündeme getirmesi sonrasında başta terminal konusunda ağustos ayı içinde ihale açacaklarını açıkladı. Şimdi buradan soruyorum: ‘Ne oldu da şimdi bu adımları atmaya başladınız?’ Gebze’yi yaklaşık 20 yıldır yöneten bu zihniyet, şehrimizde bir kent bilinci oluşturamadığı gibi merak ediyorum önümüzdeki seçimlerde hangi yüzle oy isteyecekler. Hizmet adımı atmış gibi görünmeleri aldanmıyoruz. Yapacaklarınız ve yapmayacaklarınızın yakın takipçiyiz ve göreceğiz” diye konuştu.

“ÇİMLERİ DÜŞÜNENLER BİZE ŞEHİT HASSASİYETİNDEN BAHSEDEMEZ”

”Gebze Belediyesi’nin şehitliğinin yanı başında Ceza konserini yaptırmasıyla ilgili Zinnur Büyükgöz’ün “Gebze Alaettin Kurt Stadyum'nda yapmak istedik ancak çimler büyük zarar görürdü” sözlerine toplantıda tepki gösteren Turel, “Stadyumun çimlerini düşünenler, bizlere şehit hassasiyetinden bahsedemez. Ayrıca belediye başkanı ‘konser alanı ile şehitlik arasında 500 metre var’ gibi yine büyük bir talihsiz açıklama yapmış. Gömlek çıkarmak böyle bir şey herhalde… Mezarlıkla konser alanı 500 metreden daha kısa bir mesafede olduğunu biliyoruz. Ayrıca konser alanı ile mezarlığın 500 metreden daha kısa olduğunu ispatlamak için konser alanı ile mezarlık arasında metre ile ölçüm yapacağız.”

 “BÜYÜKŞEHİR GEBZE’YE İHANET ETTİ”

AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye ihanet ettiğini ifade eden Turel, sözlerine şöyle devam etti: Hem Gebze Belediyesi’nin şehrimize gerekli özeni göstermediği hem de AKP’nim Kocaeli Büyükşehir Belediye yönetimi de Gebze’ye ihanet etti. Gebze’den aldıkları oylarla büyükşehir belediye başkanı olanlar Gebze’nin alt ve üst yapı konusunda gelişmesi için bir türlü adım atmadı. Özellikle şehrin kimliğine yakışacak sosyal donatı ve sosyal hizmet alanları konusunda hiçbir şey yapılmadı. Bu bakımdan Gebze, AKP sebebiyle büyük bir köy haline geldi” dedi.

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.