Yağmur: Cezaların caydırıcı olması gerekiyor

Yağmur: Cezaların caydırıcı olması gerekiyor

Eğitim Bir-Sen Gebze Şube Başkanı Fazlı Yağmur, Kuyucu’nun karar duruşması sonrası sonucu, “Cezaların caydırıcı olması gerekiyor” diye yorumladı. Diğer üç sendikanın şube başkanına teşekkür etti

2-712.jpg

Eğitim Bir-Sen Gebze Şube Başkanı Fazlı Yağmur, şube yöneticileri ve üyeler duruşma sonrası Avukat Murat Altun ile.

 

“Necmeddin Kuyucu öğretmenimiz, okul arkadaşımdı. Necmeddin Kuyucular gerçekten kolay yetişmiyor. Onun için bu cezaların caydırıcı olması gerekiyor. Avukat Murat Altun Bey’in söylediği gibi de; caydırıcı olursa insanlar bu suçlara yönelmekten sakınabilirler belki.

İNŞALLAH BUNDAN SONRA YAŞANMAZ

Murat Altun sendikamız genel merkezi tarafından görevlendirilmiştir. Biz başından itibaren arkadaşımızın ve her üyemizin başında, yanında olduk. İnşallah bundan sonra böyle sıkıntılar yaşanmaz ve Necmeddin Kuyucu’lar kaybetmeyiz. Allah rahmet eylesin, başımız sağolsun.”

DÖRT EĞİTİM SENDİKASI SON

DURUŞMADA DA BİRARADA

 

7-135.jpg

Eğitim Bir-Sen Gebze Şube Başkanı Fazlı Yağmur’un karara dair yorumu yukarıdaki gibi oldu. Öte yandan basına kapalı gerçekleşen duruşmayı mahkeme salonu dışından Kuyucu’nun da üyesi olduğu Eğitim Bir-Sen Gebze Şube Başkanı Fazlı Yağmur ile Gebze’deki diğer üç aktif eğitim sendikasının şube başkanları; Türk Eğitim – Sen Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Orhan Kütük, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır ve eski şube başkanı Oğur Aydın ile Eğitim-İş Kocaeli 2 No’lu Şube Başkanı Bülent Metin, yanı sıra her dört sendika şubesinin yöneticileri, okul müdürleri ve öğretmenler takip etti. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden hiçbir idarecinin katılmaması dikkat çekti. Yağmur cenazede genel merkez düzeyinde gerçekleşen, davanın her duruşmasında da yerel ölçekte tekrarlanan birlikteliğe dair diğer üç sendikanın şube başkan ve yöneticilerine teşekkür edip şunları kaydetti:

NECMEDDİN KUYUCULAR KOLAY YETİŞMİYOR

 

6-199.jpg

“Cenaze sürecinde de gördünüz. Türkiye’nin her tarafından genel başkanlar katıldı. Burada müthiş bir kalabalıkla protesto ettik, eylem gerçekleştirdik. İnsanlara, eğitimcilere karşı bakış açısının nasıl olması gerektiğini ifade etmeye çalıştık. Bugünde dört sendikanın şube başkanı buradaydık. Kendilerine de tekrar teşekkür ediyoruz, tüm katılanlara, yanımızda olanlara. Dediğimiz gibi inşallah bir daha böyle sıkıntılar yaşamayız.

11-020.jpg

Necmeddin Kuyucu’lar kolay yetişmiyor.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.