Yağcıoğlu Hükümet’in üyeliğe zorladığı sendikadan yargılanıyor

Yağcıoğlu Hükümet’in üyeliğe zorladığı sendikadan yargılanıyor

Gebze BM ekim ayı toplantısındaki vakada çıkış yapan Kasım Yağcıoğlu’nun FETÖ’den yargılandığını hatırlatan Büyükgöz’e Cebeci de hatırlattı. Yağcıoğlu, AKP Hükümeti’nin zorla üye yaptırdığı sendikaya üyelikten yargılanıyormuş.

Türkiye’nin başına FETÖ belasını üstelik Meclis’ten yapılan onlarca uyarıya rağmen musallat eden AKP’nin Recep Tayyip Erdoğan ile başlattığı “Aldatıldık” furyası aldı başını gidiyor. Sürece dair “Sütten çıkmış ak kaşık” konumlarını da zorlayan AKP’nin yerel aktörleri de maziyi unutunca, bir bir hatırlatılıyor.

BİR ZAMANLAR “HOCAEFENDİ”

OLDUĞU YILLARI HATIRLATTI

Gebze Belediye Meclisi ekim ayı toplantısındaki vakayı, “Organize tasarı” olarak tanımlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e Yavuz Selim Mahallesi Güzelleştirme Derneği Başkanvekili Mustafa Cebeci de FETÖ’nün Fethullah Gülen Hocaefendi olduğu yıllarda AKP işbirliğindeki organize tasarılar gerçeğini hatırlattı.

BÜYÜKGÖZ HATIRLATMIŞ

DETAYI “PAS GEÇMİŞTİ”…

 

Zinnur Büyükgöz, Gebze Gazetesi’ne verdiği demeçte Kasım Yağcıoğlu’nun İŞKUR’daki görevinden FETÖ suçlaması ile alındığını Gebze kamuoyuna hatırlatmıştı. Mustafa Cebeci de Büyükgöz’ün ‘sehven pas geçtiği’ detayı, Yağcıoğlu’nun yargılanma gerekçesini hatırlattı:

DÜKKÂNINI DERNEĞE

KARŞILIKSIZ VERDİ

“Kasım Yağcıoğlu arkadaşımızın FETÖ’cülük ile suçlama meselesi ise şudur: Kasım yıllardır İŞKUR’da görevlidir yani devlet memuru. 2012’de Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri’nin proje alanı olduğunu duyduğumuzda mücadele etmek için kurduğumuz derneğe kendi dükkânını karşılıksız vermiş ve mücadelenin en ön saflarında yer almıştır.

HÜKÜMET’İN ZORLA YÖNLENDİRDİĞİ

SENDİKAYA ÜYE OLMAKLA SUÇLANIYOR

Kocaeli’nin rant baronları tarafından hedefe konulmuş ve Hükümet’in özellikle yönlendirdiği sendikaya üye olmak bahane edilerek işinden edilmiş ve halen mahkeme süreci devam etmektedir.”

 

 “Ortaklık bozulana, 2006’ya kadar organize tasarlayıcılığı iyi bilirsiniz.”

HÜKÜM GİYMEDİ DAVASI SÜRÜYOR

 

Cebeci ayrıca şunları kaydetti: “Belediye başkanı olan zat hüküm giymemiş, hala davası devam eden bir insanı FETÖ’cülük ile suçlamakla içindeki kini dışarı vurmuş ve yaptığı isnatsız suçlamanın karşılığını hukuk karşısında verecektir

O SÖZLEŞMEYİ DEŞİFRE ETTİK DİYE

Bu zıvanadan çıkmış hal ve saldırganlık özellikle bahsettiği ‘bir grup’ dediği bizler: Gariban mahalle halkına tapu satarken imzalattığı hem insanların yüklü miktarda parasını aldığı hem de tapuya ipotek koyar gibi sözleşme yaptığı o maddeleri deşifre edip suçüstü yapmamızdan kaynaklanmaktadır

CHP’NİN ÖNERGESİ OKUNURKEN

KENDİ ÇALIP KENDİ OYNUYOR

Kasım Yağcıoğlu’nun mecliste yaptığı hataydı. Lakin başkan mahallelerimizi ilgilendiren CHP’nin önergesi okurken hep kendi doğrularını anlatıyor yani kendi çalıp kendisi oynuyor. Araya girip düzeltme yapmak için söz isteyen önerge sahibi Erhan Bölük Bey’e dahi söz hakkı vermiyor. İmar mevzuatı konularında bilgisi olan Kasım arkadaşımız daha fazla dayanamayıp spontane bir hareketle müdahale ediyor.

RECEP DURSUN… BİZDEN BİRİ

Avukat Recep Dursun Bey’i kast ettiği, ‘Organize bir hareketin tasarlayıcısı’ iması ise tam bir cehalet. Bu işleri kendileri daha iyi bilir. Ne de olsa 2006’ya yani ortaklık bozuluncaya kadar çok iyi öğrenmişsinizdir. Buradan açık bir şekilde söyleyeyim siz Recep Dursun’un tırnağı dahi olamazsınız. O sizin ezmeye, yok etmeye yerinden, evinde çıkarmaya çalıştığınız insanların abisi, kardeşi, oğlu, amcası, dayısı. O bizden biri. Rant projelerinizi başınıza geçiren bir kahraman.

Sen insanları kesinleşmemiş bir dava varken FETÖ’cülük ile suçlarsan; senin hakkında da bir zamanlar iddialar vardı, araban kurşunlanmıştı. O gerekçeyle suç mu isnat edelim.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.