Yabancılar Evine Döndü

Yabancılar Evine Döndü

İzmit Belediyespor’da yabancı oyuncular Amerikalı Courtney Williams ve Kristine Anigwe ile Sırp Soso Cado ve Litvanyalı Monika ile liglere verilen ara nedeniyle sözleşmeleri fesih edilerek gönderildi.

YABANCILAR GÖNDERİLDİ

Ülkemizde korona virisü nedeniyle futbol başta olmak üzere liglere verilen aradan sonra Türkiye Bayanlar Basketbol Süper Ligi temsilcimiz İzmit Belediyespor, yabancı oyuncuları Amerikalı Courtney Williams ve Kristine Anigwe ile Sırp Sasa Cado ve Litvanyalı Monika’nın sözleşmelerini karşılıklı fesih etti.

PERİLERE İZİN VERİLDİ

İzmit Belediyespor’da yerli oyunculara evlerinde dinlenmeleri için 30 Mart tarihine kadar izin verildiği öğrenildi. Kadın basketbolcuların kendi programlarını uygulamaları için teknik ekip tarafından egzersiz listeleri dağıtıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu yeni bir karar alıncaya kadar kadın basketbolcular evlerinde dinlenerek sağlık kurallarına uyacaklar.

KOŞKTUR TEŞEKKÜR ETTİ

İzmit Belediyespor Başkanı Uğur Koştur, takımdan ayrılan dört yabancı sporcuya teşekkür etti.  Koştur, “Korona virüsü nedeniyle maçlara ara verdik. Yabancı oyuncularımız takımdan ayrılmak ve ülkelerine gitmek istedik. Bizde saygıyla karşıladık ve yabancı oyuncularla yollarımızı ayırdık. Kulübün menfaatleri doğrultusunda sözleşmeleri karşılıklı olarak fesih ediyoruz. Yaptıkları hizmetler için çok teşekkür ederken, bundan sonraki yaşamlarında sporculara başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.