‘Ya birleşeceğiz ya hezimete uğrayacağız’

‘Ya birleşeceğiz ya hezimete uğrayacağız’

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Ya CHP’nin altı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri etrafında birleşeceğiz ya da 24 Haziran’da hezimete uğrayacağız.” dedi.

 

 

CHP Gebze İlçe Örgütü Genişletilmiş Danışma Toplantısı’nı dün gerçekleştirdi. ilçe binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Şahin Yılmazel, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Bilge Ercan Altıntaş, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, CHP Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Sait Aydın, İsmail Demir, CHP Gebze eski ilçe başkanları ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak divan oluşturuldu.chp-toplanti--(1).jpg

BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ

Divanın ardından CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz bir konuşma yaparak, “ Ya CHP’nin altı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri etrafında birleşeceğiz ya da 24 Haziran’da hezimete uğrayacağız. Sandık görevlilerin yüzde 80’ni, mahalle birimlerinin yüzde 60’nı tamamladık. Bir baskın seçim yaşıyoruz. Biz her koşulda seçime hazır bir partiyiz. Tek sıkıntımız birlikte siyaset yapamamak. Sosyal medya üzerinden hem partimiz, hem partililerimize yönelik ağza alınmayacak küfürler ediliyor.” diye konuştu. CHP’li Yılmaz’ın ardından toplantı basına kapalı devam edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.