Workinn Hotel hizmete açıldı

Workinn Hotel hizmete açıldı

 Türkiye’nin ilk HIP İş Oteli olan Uyar Şirketler Grubu yatırımı Workinn Hotel, Şekerpınar’da kurulu TOSB içinde hizmete girdi. Açılış törenine...

 

Türkiye’nin ilk HIP İş Oteli olan Uyar Şirketler Grubu yatırımı Workinn Hotel, Şekerpınar’da kurulu TOSB içinde hizmete girdi. Açılış törenine Kocaeli Valisi Ercan Topaca’nın yanı sıra çok sayıda protokol mensubu ve işadamı katıldı.

İŞ DÜNYASININ İHTİYACINA CEVAP VERECEK

Vali Topaca törende yaptığı konuşmada, Türkiye’de ilk kez bir organize sanayi bölgesinin içinde otel yatırımı olduğunu belirterek, hem otel yatırımcısını hem de TOSB yöneticilerini kutladı.  TOSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Çiftçi de, TOSB bünyesinde 71 fabrikanın faaliyet gösterdiğini belirterek, “12 yeni fabrika inşaatı daha devam ediyor. Şu anda 13 bin kişi istihdam ediliyor, bu yeni fabrikalar da üretime geçtiğinde TOSB’da 16 bin kişi istihdam edilecek” diye konuştu. Otelin yatırımcısı Sedat Uyar da, bölgede iş oteli eksikliğini bildiklerini ve bu nedenle yatırım yaptıklarını söyledi. Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinin bulunduğu Gebze ve Tuzla bölgesine hizmet vereceklerini dile getiren Sedat Uyar, özellikle iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik bir yatırım olduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi ve daha sonra davetlilere otel gezdirilerek bilgi verildi.

 

CAZİBE NOKTASI OLMAYA ADAY

Workinn Hotel105 Business Room, 26 Executive Room, 2 Handicap Room, 14 Junior Suite, 8 Premier Suite, 6 Apart Room, 1 Presidential Suite den oluşan toplam 162 adet birbirinden konforlu odalarıyla hizmet vermeye başladı. Otelde, yüksek ses ve ısı izolasyonu ile ücretsiz internet erişiminin bulunduğu odalar da mevcut. Özel oda katı ayırabilme imkanıyla davet, kokteyl veya toplantı gibi etkinlikler de gerçekleştirilebiliyor. 24 saat açık spor salonu ve dikey bahçe ile çevrelenmiş açık yüzme havuzu ile otel hem iş insanları hem de bölge sakinleri için cazibe noktası olmaya aday.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.