Volkan Mert’e tam not

Volkan Mert’e tam not

Teknik Direktör Galip Gündoğdu’nun ilk maçta kalede şans verdiği genç file bekçisi Volkan Mert Korkmaz, yaptığı kritik kurtarışlarıyla dikkat çekti, alkış aldı.

Yetenekli file bekçisi maç sonrasındaki basın toplantısına katıldı. Kendisine güvenenleri mahcup etmemek için çok çalıştığını belirten Volkan şunları söyledi:

“HOCAMA, AĞABEYLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM” 

“Öncelikle bu oluşumda bulunduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah’a şükür galip geldik. Bana bu şansı veren hocama, yönetime beni maça hazırlayan ağabeylerime çok teşekkür ediyorum. Bu statta galibiyetle başlamak beni çok mutlu etti. İnşallah böyle devam ederiz. Maça gelirken çok heyecanlı ve stresliydim, hata yapar mıyım diye. Ama soyunma odasında Başak ağabey, Emre ağabey, hocamız o kadar olumlu yaklaştılar ki bu bana özgüven getirdi. Sahaya çıktığımda başarabileceğime inanıyordum. Takım olarak iyi oyun sahaya yansıttık. İnşallah bu oyunumuzu devam ettiririz. Emre ağabey ile ağabey kardeş gibiyiz. Maçtan önce de hep uyarılarda bulundu bana. ‘Böyle yaparsan senin için daha iyi olur’ diye. Bana güç verdi. Önemli olan Kocaelispor’un başarısı”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.