Voleybolda finalist belli oldu

Voleybolda finalist belli oldu

Büyük çekişmelerin yaşandığı Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde heyecanın sonuna gelindi. Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan çeyrek final maçları nefes kesti.

Kasım ayında başlayan ve 10 takımın iki grupta mücadele verdiği Küçük Kızlar Voleybol Ligi maçlarında büyük bir çekişme ve heyecan yaşandı. Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynan çeyrek final maçlarında birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu. Günün ilk çekişmeli mücadelesinde Gölcük Belediyespor, zorlu rakibi Derince 19 Mayıs Spor Kulübü’nü konuk etti. Maçın başından sonuna kadar üstün bir mücadele veren evsahibi ekip Gölcük Belediyespor file üstü mücadelesini 3-0 kazanarak ismini yarı finale yazdırdı.
YUVAM VE KÖRFEZ TURLADI
Günün ikinci file üstü mücadelesinde Yuvam İzmit A takımı ile 23 Nisan A takımı karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişme içinde geçen mücadelenin setlerini 25-6,25-14 ve 25-7 kazanan Yuvam İzmit A takımı çeyrek finale yükselen ikinci takım oldu. Günün son mücadelesinde karşı karşıya gelen Körfez Gençlerbirliğispor ile Değirmenderespor A takımı arasındaki çekişmeli mücadeleyi 25-15,19-25,25-21 ve 25-17 setlerle 3-1 kazanan Körfez Gençlerbirliğispor yarı final vizesini alan son takım oldu. Yarı final maçları bugün Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanacak.
FİNAL MÜCADELESİ YAŞANACAK
Küçük Kızlar Voleybol Ligi’nde A Grubu’ndan Yuvam İzmit A takımı ile Gölcük Belediyespor, B Grubu’ndan Körfez Gençlerbirliğispor ve Derince Yenikent A takımları bugün final grubuna kalmak için ter dökecek. Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanacak olan final maçlarında günün ilk mücadelesinde 13.00’de Yuvam İzmit A ile Derince Yenikent takımları karşı karşıya gelecek. Saat 14.30’da Gölcük Belediyespor ile Körfez Gençlerbirliği şampiyonluk için mücadele verecek. Küçük Kızlar Voleybol’da final maçları Cuma günü oynanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.