Voleybol camiası yasta

Voleybol camiası yasta

Kocaeli’nin ve ülkenin tanınan voleybol ulusal hakemlerinden Süha Küçüközler geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin ve ülkenin tanınan voleybol ulusal hakemlerinden Süha Küçüközler geçirdiği kalp krizinin ardından hayatını kaybetti. İki hafta önce dolaşım bozukluğu nedeni ile kısmi felç geçiren ve Kocaeli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Küçüközler 43 yaşındaydı. Aslen İzmitli olan başarılı voleybol hakemi olan Süha Küçüközler’in vefatı spor camiasını derin bir hüzne boğdu.

VOLEYBOL VE SPOR CAMİASI AKIN ETTİ

Merhumun cenazesine Türkiye Voleybol Hakemler ve Gözlemciler Federasyonu Genel Başkanı Çetin Ok, Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Aziz Yener, Ankara Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Alparslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kartepe Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut, okul sporları tertip kurulu üyeleri, voleybol gözlemcileri, hakemleri, antrenörleri, merhumun akrabaları ve sevenleri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.