Vizyonumuz Erdoğan’ın vizyonudur

Vizyonumuz Erdoğan’ın vizyonudur

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AKP Karamürsel İlçesi 89. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

Başkan Büyükakın, 2004-2019 yılları arasında 351 projenin gerçekleştirilerek Karamürsel ilçesine 349 Milyon TL’lik yatırım yapıldığını söyledi. 
 
Karamürsel teşkilatları her zaman heyecanlı diyerek ilçe danışma meclisinde ki konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “İlçe başkanımıza da bu heyecana olan katkısından dolayı teşekkür etmek istiyorum. Köylere hizmetten sosyal ve spor tesislerine kadar birçok yatırımın yanı sıra alt yapı yatırımlarından özellikle bahsetmek istiyorum. 331 kilometre içme suyu hattını Karamürsel ilçemizde tamamladık. Tamamlanan kanalizasyon hattı 167 kilometre, tamamlanan yağmur suyu hattı 33 kilometre iken 15 adette içme suyu deposu bu dönemde gerçekleştirildi” dedi.  “Büyükşehir Belediyeciliği vizyonu ise Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonudur” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Liderliği ele alır almaz Büyükşehir Belediyelerinin iki pilot bölgesini İstanbul ve Kocaeli olarak belirledi. Model bir belediyecilik olarak gördük ve hizmet bereketini de burada gördük. Aslında bu başarının gerçek mimarı da Cumhurbaşkanımızdır. Onun belediyecilik vizyonudur. AK Parti belediyeciliğinin başarı meyveleri Kocaeli’de verildi ve tüm Türkiye’ye yayıldı” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.