‘Veliler daha duyarlı olmalı’

‘Veliler daha duyarlı olmalı’

Gebze’deki 2017-2018 Eğitim Öğretim Yıl Sonu Karne Dağıtım Töreninde konuşan Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, “Öğrencilerimizin velilerine de özellikle beklentinin altında not almış çocuklarına karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz.” dedi.

 

VALİ AKSOY GEBZE’DE KARNE TÖRENİNDE KONUŞTU:

 

 

Gebze Kargalı İlkokulu ve ortaokulunda dün gerçekleştirilen törene, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şenol Pekgöz, okul müdürü Reşat Bilir, öğretmenler ile öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Hüseyin Aksoy, ilk olarak Mustafa Üstündağ ortaokulu öğrencilerinin halkoyunları gösterisini izledi.

KARNE HEDİYELERİ VERİLDİ

Karşılama gösterilerinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende,  Okul öğrencisi Ebrar Gülşen’in Eğitim adlı şiiri ve Mimar Sinan ortaokul öğrencilerinin bağlama dinletisi ile devam etti. Sınıfları tek tek dolaşan Vali Aksoy, Gebze Kargalı İlkokulu ve ortaokulu öğrencilerine karnelerini ve karne hediyelerini vererek, tebrik edip başarılarının devamı diledi. Karne dağıtım töreninin ardından Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy bir konuşma gerçekleştirdi. Vali Aksoy konuşmasında şunları söyledi, “Bir eğitim öğretim yılını karne dağıtım töreniyle tamamlamış olduk.

VELİLERİN DUYARLI OLMASINI İSTEDİ

2017-2018 eğitim öğretim yılında Kocaeli’nde bin 257 okulda 23 bin 946 öğretmenizle birlikte 384 bin 412 öğrencimiz eğitim öğretim gördü. Bugün öğrencilerimiz karnelerini alıp tatile giriyor. Dinlendirirken de kendilerini geliştirecek sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmalarını tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimizin velilerine de özellikle beklentinin altında not almış çocuklarına karşı daha duyarlı olmalarını istiyoruz. Bütün velilerimizin de hassas bir şekilde davranmalarını istiyoruz.” dedi. Konuşmaların ardından Vali Hüseyin Aksoy, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte okul içerisinde bulunan ve hayırsever tarafından yaptırılan Hande Sönmez Bilişim Salonunu gezdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.