‘Vatandaştan alınan bu paralar nerede?’

‘Vatandaştan alınan bu paralar nerede?’

 Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlardan otopark bedeli adı...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi tarafından vatandaşlardan otopark bedeli adı altından alınan paralarla otopark yapılmadığını söyleyerek, “10 yıldır vatandaştan alınan bu paraların akıbetinin merak ediyoruz” dedi. 

10 YILDIR İMAR ÇALIŞMASI VAR

Gebze Beybaba İskender Lokantası’nda önceki akşam ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik gündemle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Gebze’nin köylerinde 10 yıldır imar çalışmasının devam ettiğini ifade eden Çelik, “Köylerde yaşayan herkes sıkıntı içersinde. Bir türlü bitmeyen imar çalışmaları yüzünden köylüler perişan durumdalar. İmar çalışması 10 yıldır bitmek bilmedi. Belediyeden ruhsat almak için ise en az altı ay bekliyorsunuz. Belediyeyi kazandığımızda on beş günde vatandaşa ruhsat vereceğiz” şeklinde konuştu.

10 YILDIR TOPLANAN PARALAR NEREDE?

Gebze’nin hızla şehirleştiğini ifade eden Çelik, “Gebze her geçen gün büyüyor. Gebze büyürken belediye ise gereken sorumluluğunu yerine getirmiyor. Vatandaşlardan 10 yıldır otopark bedeli adı altında para alınıyor. Ancak 10 yıl geçti bana yapılan bir tane otopark göstersinler. Vatandaştan alınan bu paraların akıbetini merak ediyoruz. Bu paraların başka amaçlar için kullanılmış olacağını sanıyoruz” diyen Çelik, “Askeri alanla ilgili olarak buranın TOKİ’ye verileceğini söyleniliyor. Gebze’nin nefes alınan tek yeri burası. Gebze’nin ve Gebzelilerin menfaati için buranın yeşil alan olarak kalması gerektiğini düşünüyoruz” dedi. 

BEDELİNİ ÖDEYİP AK ÇARŞI’YI YIKACAĞIZ

AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın AK Çarşı ile ilgili olarak söylediklerine de değinen Çelik, “Cemalettin Bey rengi ile ilgili olarak rahatsızlığını dile getirmiş. Keşke sadece rengi ile değil de o kötü görünümüyle de ilgili bir şey söyleseydi. Belediyeyi kazandığımızda o dükkânların bedelini ödeyerek o çarşıyı yıkacağız. 500 yıllık tarihi bir yapıya yakışmayan bir yapı yapılmış” diye Çelik son olarak ise Gebze Belediyesine vatandaşlar tarafından açılan dava sayısının geçmiş üç döneme eşit olduğunu iddia ederek, “Kimse AKP’li belediyelerden Allah razı olsun demiyor” diyerek konuşmasını tamamladı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.