Vatandaşları dinlemeye devam ediyor

Vatandaşları dinlemeye devam ediyor

  Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, tarafından 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlatılan Halk Günü  her hafta düzenli olarak pazartesi...

 

 

Kocaeli Valisi  Hüseyin Aksoy, tarafından 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlatılan Halk Günü  her hafta düzenli olarak pazartesi günleri  gerçekleştiriliyor.

 

Devletin vatandaşı için var olduğunu,  ihtiyaçların vatandaş odaklı yürütüldüğünü, kapısının her zaman vatandaşa açık olduğunu belirten Aksoy, Halk Gününü başlattığı 30 Ekim 2017 tarihinden  bu güne kadar müracaat eden tüm vatandaşların görüşme taleplerini kabul etmiş ve  197  vatandaş ile tek tek görüşerek istek, talep ve sorunlarını dinledi.

 

2017 Ekim Ayında 10 -  2017 Kasım  Ayında 43 -  2017 Aralık Ayında 50 -  2018 Ocak Ayında 46 ve 2018 Şubat Ayında ise  48  vatandaşla  ile  görüşme gerçekleştirdi.

 

TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Vali Hüseyin Aksoy ile görüşen  197  vatandaşın;   65’i iş talebinde,  53’ü yardım talebinde, 23’ü hukuki konularda, 14 vatandaşı Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri ile ilgili konularda, 8’i sağlık konusunda ve 34 vatandaş  ise  diğer kurum ve kuruluşlarla olan sorun ve talep ve isteklerini  iletti.

  

Vali Hüseyin Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması  noktasında, toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine kurumları ile ilgili konularda   gerekli hassasiyetin gösterilmesini, yardımcı  olunmasını ve diğer konularda da ilgili  kurumlara yazı yazılması ve yapılan işlemler sonucundan da vatandaşların bilgilendirilmesi  talimatlarında  bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.