“Vatandaşın gündeminde geçim sıkıntısı var”

“Vatandaşın gündeminde geçim sıkıntısı var”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya düzenlediği basın toplantısında, “Vatandaşın gündeminde seçim ittifakları değil geçim sıkıntısı var” dedi.

 

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya önceki gün basın toplantısı düzenledi. Darıca Dudavey Cafe'de gerçekleştirilen basın toplantısına ilçe başkanı Selim Çetinkaya, ilçe yöneticileri hazır ve 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Patisi Darıca Belediyesi meclis üyesi adayları hazır bulundu. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Selim Çetinkaya, “Uzun bir aradan sonra bir araya gelmek bizleri mutlu ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi adaylarımız ve çalışma ekibimizle bugün bir araya geldik. Yerel seçimde tüm karalama ve iftiralara rağmen kararlı duruşumuzla güzel bir çalışma ortaya koyduk. Yerel seçimlerinde kaybeden biz değil Darıca olmuştur. Bunu yaşayarak görüyoruz.

“KAYBEDEN DARICA OLMUŞTUR”

2018 yılının başında başlayıp yine aynı yılın sonunda bitmesi gereken kapalı kent pazarı halen 2018 yılındaki gibi duruyor. 2018 yılının sonunda bitmesi gerekiyordu. Belediye binası ile ilgili olarak da yeni bir belediye binası gibi bir çalışma yok. Trafikle ilgili olarak da bir düzenleme yok. Darıca'da yol konusunda ciddi bir plansızlık var. Yollarda yapboz devam ediyor. 6 aylık bir prestij caddesi yamalanıyor. Darıca’da israf ve yapboz devam ediyor. Kaybeden maalesef Darıca ve Darıca’nın kaynakları olmuştur. Bizler Darıca ve ülkemiz için hazırlanıyoruz. Yeni bir kampanya başlatıyoruz. 3 aylık bir çalışma ile sahada olacağız. Milletin asıl gündemi olan konuları tartışmak istiyoruz.

“DERDİMİZ SEÇİM DEĞİL GEÇİM”

Bugün memlekette konuşulması gereken iflas eden esnafın derdi. Gelecek hayalini yurt dışında olan gençlerimiz. Başını yastığa koyduğunda aybaşını düşünen vatandaşın durumu. Asıl dert ve gündem geçim. Saadet Partisi olarak asıl derdimiz seçim ve seçim ittifakı değil geçim ittifakı olduğunu ifade etmek için bu kampanyayı başlatıyoruz. Geçim sıkıntısı her geçen gün daha da büyüyor. Gelen zamlar nedeniyle alım gücü düşüyor. Meselenin asıl alana çekilmesini bu çalışmayla sağlayacağız. Bu geçim ittifakına tüm kardeşlerimizi davet ediyoruz. Geniş katılımlı bir kampanya olacak.  Bu kampanya güm geçtikçe büyüyecektir. Hemen sahaya inip kampanyayı başlatacağız. Seçim değil geçim ittifakında bir araya gelelim” dedi.

 

manset-(1)-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.