Vatandaş soruna biran önce çözüm istiyor

Vatandaş soruna biran önce çözüm istiyor

 Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi Pirireis Caddesi’nde 06 sokak bağlantısının bulunduğu 4 yol ağzında sık sık kazaların olması esnafı öfkelendirdi....

 

Beylikbağı Mimar Sinan Mahallesi Pirireis Caddesi’nde 06 sokak bağlantısının bulunduğu 4 yol ağzında sık sık kazaların olması esnafı öfkelendirdi. En son yaşanan kazanın yaralanmalı olması üzerine soruna esnaf çözüm buldu ama yetkiler buna izin vermedi.

 

Mimar Sinan Mahallesi Pirireis Caddesi üzerinde 6 sokak ile bağlantılı olan 4 yolda sık sık maddi hasarlı kazalar yaşanıyordu. Esnafın Mahalle muhtarına baskısı ile Muhtar Necati Kütük yola hız kesici set yapılması için belediye yetkilileri ile görüştü. Edinilen bilgiye göre belediye yetkililerince yola hız kesici set yapılması uygun görülmedi. Sonrasında ise cadde üzerinde 3-4 aracın karıştığı ve yaralıların olduğu büyük bir kaza oldu. Cadde esnafı Davut Temur bunun üzerine yola kendi imkânları ile hız kesici halat koydu. Halatlar yolda bir gün kadar kaldıktan sonra Zabıta tarafından şikâyet var denilerek kaldırıldı. Esnaf ise yaşanan bu duruma, “Biz burada sık sık kaza oluyor önlem alın diye şikâyet ederken yetkililer buna olumlu cevap vermiyor ama vatandaşın yararına bir iş yapınca şikâyet var diye sabahın ilk saatlerinde gelip uygulama yapılıyor, bunu anlamak mümkün değil” diyerek tepkisini gösterdi. Mahalle sakinleri, bundan sonra burada yaşanacak ölümlü veya yaralanmalı bir kazada sorumluların önlem almayan yetkililer olacağını belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.