Vatandaş içmeye su bulamazken başkanlar deniz sefasında

Vatandaş içmeye su bulamazken başkanlar deniz sefasında

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker geçtiğimiz aylarda açılan Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’nda vatandaşlarla birlikte denize girdiler.

BAYRAMOĞLU BÖLGENİN GÖZDESİ OLDU

Kış aylarında yapılan çalışmalar esnasında yaz aylarında “Darıca Bayramoğlu sahilinde halkımızla denize gireceğiz’’ sözünü verdiklerini ve bu sözü tuttuklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “eşsiz bir sahil şeridine sahip olan Darıca’da halkımız için yeni plajlar açtık. Darıca’da bu yaz halkımızla el ele denize girmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Halkımız plajlarımıza büyük ilgi gösteriyor.’’ diyerek bölgede çalışmaların süreceğini ifade etti.

HALKIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kısa sürede sahilde önemli çalışmalara imza atıldığını ifade ederek, bölge halkı adına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti. Başkan Karabacak “Darıca’da denizlerimiz artık yüzülebilir seviyeye geldi. Evsel ve sanayi atıkları artık denizlere bırakılmıyor. Halk Plajlarımız bütün bölge halkına hizmet ediyor. Şezlong, şemsiye, tuvaletler, duşlar ve güneşlenme alanları tamamen ücretsiz bir şekilde halkımızın hizmetine sunulmuş durumda. Ayrıca bayanlar plajımız da hizmet vermeye devam ediyor. Bayramoğlu turizmde marka haline gelecektir.” diyerek tüm bölge halkını Bayramoğlu sahillerinde yüzmeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.