Vatandaş 2B arazilerinin durumunu sordu

Vatandaş 2B arazilerinin durumunu sordu

 Beylikbağı’nda AKP Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Giresun Karabulduk Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Y. Selim...

 

Beylikbağı’nda AKP Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Giresun Karabulduk Derneği’ne konuk olan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Y. Selim ve Hürriyet’i yakından ilgilendiren 2B arazilerinin TOKİ’den belediyeye devredildiğini söyledi. Beylikbağı’nda bulunan dernek lokalinde düzenlenen toplantıya AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, ilçe yöneticileri,  belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Şakir Bitmez’in de katıldı.

DEĞİŞİM HER YERDE!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 4,5 yıldan bu yana kente ilk günkü aşkla ve gönül birliğiyle hizmet üretmeye devam ettiklerini dile getirdi. Gebze’nin genelinde yaşanan değişimden Beylikbağı bölgesinin de payını almaya devam ettiğini dile getiren Başkan Köşker; Büyükşehir Belediyesi’yle yürütülen koordineli çalışmaların neticesinde Beylikbağı’nda altyapı ve doğalgaz sorunlarının hızla çözüldüğüne değindi. Beylikbağı’nda yapımının sürdüğü kültür merkezi ve Gebze Belediyesi’nin yatırımı bilim sanat merkezi çalışmalarına ilişkin salonu dolduran vatandaşları bilgilendiren Başkan Köşker; Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerindeki 2B arazilerine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

TOKİ’DEN BELEDİYEYE DEVİR

 

Başkan Köşker konuşmasının devamında, “Y.Selim ve Hürriyet mahallelerimiz 1/1000’lik planları olmayan iki mahallemiz. 2B statüsünde arazi üzerinde bulunan bu mahallelerimiz için ilgili yasanın geçmesinden sonra 1/1000 planlarımızı hazırladık bakanlığımıza sunduk. 2B arazileri tüm ülke genelinde olduğu gibi TOKİ’ye devredilmişti. Şimdi ise gelinen noktada 2B arazilerini TOKİ’den geri aldık. Hayırlı olsun. Bölgede yıllardır kasıtlı olarak yayılmak istenen TOKİ yıkım yapacak şeklindeki haberlerin doğru olmadığı tescillenmiş oldu. Sizlerden ricam; bizim ağzımızdan çıkmamış hiçbir şeye inanmayın. Planlarımızı birlikte sizlerle istişare ederek, en az kayıpla yapacağız. AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise Kocaeli’nin genelinde vatandaşlarla sürekli istişare halinde olduklarını, sorunları dinleyerek, Meclis çatısı altında çözüm için çalıştıklarını dile getirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.