VASFİ AŞÇI GAZİANTEP’TE

VASFİ AŞÇI GAZİANTEP’TE

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, 29 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.Şahinbey Spor Salonu'nun ev sahipliği...

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası, 29 Mart - 1 Nisan 2018 tarihleri arasında Gaziantep'te düzenlenecek.

Şahinbey Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı şampiyonanın kesin kayıtları ve il kafile listelerinin alımı 28 Mart Çarşamba günü yapılacak.

Karate federasyonun en yoğun bir katılımına sahip Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası yoğun katılımın beklenmesiyle birçok sporcu madalya ve kupa için mücadele edecek.

Kocaeli İlimizin karate branşında usta ismi Karate uluslararası hakem ve antrenör aynı zamanda milli sporcularından olan Vasfi Aşçı, yeni bu şampiyonada görev yapacak. Vasfi Aşçı uçakla Gaziantep havaalanına inecek oradan görev yerine geçecek.

AŞÇI VAAD EDİLEN HAKEMLER LİSTESİNDE

Spor camiasının önemli isimlerinden biri olarak kabul edilen, Eşme spor kulüp başkanlığı da yapan Aşçı alt yapıdaki çalışmalarıyla futbolda da bir-çok genci spora kazandırdı. Ayrıca  ulusal ve uluslararası turnuvalarda görev yapan karate Uluslararası hakemlerimizden Vasfi Aşçı, Merkez Hakem Kurulunca geçmiş sezonlarda da gösterdiği başarılı yönetimleriyle dikkatleri çektiği ve vaat eden hakemler listesinde yer aldığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.