Vanlılar geleneksel kahvaltıda hasret giderdi

Vanlılar geleneksel kahvaltıda hasret giderdi

Kocaeli Van Federasyonu (Kocaeli VANFED) tarafından organize edilen geleneksel kahvaltı programında hemşeriler buluştu.

Kenan Yıldız başkanlığındaki Kocaeli VANFED, dernek üyelerini Antikkapı Düğün Salonu’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi. Kenan Yıldız ev sahipliğindeki programa Vanlıların yanı sıra siyasi parti temsilcileri ve kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve birçok isim katıldı. Kocaeli VANFED yönetiminin misafirleriyle yakından ilgilendiği programda otlu peynir eşliğinde kahvaltı edilirken, konuşmalar yapıldı, sohbetler edildi ve hemşeriler arası özlem giderildi.

“YARDIMCI OLABİLMEK İÇİN BURADAYIZ”

Kocaeli VANFED Başkanı Kenan Yıldız, buluşmada şunları söyledi: “Kocaeli’de birlik ve beraberliğimizi unutmadık. Kocaeli’nin 12 ilçesindeki hemşerilerimize yardımcı olabilmek için burada varız. Kocaeli yönetimiyle birlikte hemşerilerimizin sorunlarına çözüm olmak için elimizden geleni yapmayı çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız gibi bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Bugün buraya gelmiş olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.”

“BAŞKA BİR VANSPOR YOK”

Vanspor Başkan Yardımcısı Erol Temel, programdaki konuşmasında, “Bu tür programlar çok önemli. Burada Vanspor adına bulunuyorum. Van’ın tek bir takımı var o da Vanspor takımıdır. Tek takımımıza destek vermeliyiz çünkü başka bir Vanspor yok.” dedi. Van Vakfı Başkanı Suat Narin ise şunları söyledi: “30 yıllık geçmişimiz var, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde STK’larımız var. Bu STK’larımız ortak hareket edemiyor ama artık koordineli hale gelmeliyiz. Bunu yaparsak daha etkili oluruz ve bulunduğumuz bölgelerdeki haklarımız ne ise onları alabiliriz” dedi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.