Valisinden rektörüne  herkes şikayet etti

Valisinden rektörüne herkes şikayet etti

Hatta birinde üniversite rektörü Ahmet Ağırakça gizli tanık olarak beni montajladığı fotoğraf üzerinden FETÖ’cülükle, BDP İlçe başkanını gazeteci kimliğimle ziyaret ettiğim için de PKK’lı olmakla suçlamıştı.

Eleştiriye tahammül kalmamış. Yaptığımız haberlerden dolayı bir önceki üniversite rektörü tarafından 30’un üzerinde, Müze müdürü tarafından ise 4 sefer savcılığa şikâyet edildim.

 

BDP’Lİ BAŞKANA GİTTİM

PKK’LI OLMAKLA SUÇLADI

 

 

Hatta birinde üniversite rektörü Ahmet Ağırakça gizli tanık olarak beni montajladığı fotoğraf üzerinden FETÖ’cülükle, BDP İlçe başkanını gazeteci kimliğimle ziyaret ettiğim için de PKK’lı olmakla suçlamıştı.

 

ONLARIN İFADESİ ALINMALIYDI

EMNİYETTE BEN İFADE VERDİM

 

Mesela başka bir zamanda FETÖ’nün kendi örgütçülerine giydirdiği HERO yazılı tişörtünün benzerini zamanın Müze Müdürü Nihat Erdoğan müzedeki bir etkinlikte gençlere giydirdiği ve onlara “Bir dolar istiyorum” parçasını söylettirdiği için haberleştirmiştim. Onların ifadesi alınması gerekirken yine onların şikâyeti ile emniyette ifade vermek zorunda kalmıştım. Anlayacağınız Mardin’de gazetecilik yapmak çok zor.

 

İKİ VALİ EKMEĞİMLE OYNAMAK İSTEDİ!

 

Yine dönemin Valileri Hasan Duruar ve Turhan Ayvaz beni bağlı olduğum kurumlara şikâyet etmiş ve işime son verilmesini istemişlerdi.

 

HASTANEDEKİ YIĞILMAYI YAZINCA

MİLLETİ DEVLETE KIŞKIRTMAKLA…

 

Aynı şekilde Mardin’deki hastanelerdeki yığılmaları, sıra kuyruklarını haberleştirdiğim için de dönemin Sağlık Müdürü Dr. Fuat Karakuş da devletle milleti karşı karşıya getirmekle suçlamış ve savcılığa şikâyet etmişti.” (Haber Merkezi)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.