Valilik sıcaklıkla ilgili uyarıda bulundu

Valilik sıcaklıkla ilgili uyarıda bulundu

Kocaeli Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde vatandaşlarımızın güneş çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” denildi.

Kocaeli’de bu hafta sıcak hava etkili olacak. Meteoroloji’nin son değerlendirmelerine göre, bugünden itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği açıklandı. Önümüzdeki 5 gün boyuna Kocaeli’de hava sıcaklıkları mevsim normallerini üzerinde seyredecek. Hava sıcaklıkları 33 ile 36 derece arasında değişecek.

Artacak olan hava sıcaklığıyla ilgili olarak Kocaeli Valiliği tarafından vatandaşların dikkatli olunması yönünde açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamada, “Hava Sıcaklıkları Marmara Bölgesinde artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredecek.

HAVA SICAKLIĞIN 36 DERECE OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre; hava sıcaklıklarının bugünden itibaren artmaya başlayarak, hafta boyunca Marmara Bölgesinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Kocaeli’nde 33-36 dereceler civarında seyredeceği tahmin edilmektedir. Hafta boyunca 27.07.2021 – 31.07.2021 tarihleri arasında bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın güneş çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” denildi.

Haber Merkezi

 

valilik.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.