Vali Yavuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Vali Yavuz’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yavuz mesajında özetle şunları ifade etti:

Milli gelenek ve örflerimizin bütün güzellikleriyle yaşandığı bayram günleri; kimsesizlerin hatırlandığı, akraba ve yakınların buluştuğu, sevgi ve muhabbet hislerinin paylaşıldığı, aziz milletimizin medeniyet kodlarında var olan bütün güzel meziyetlerin genç nesillere yaşatılarak öğretildiği anlamlı günlerdir.

Kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimiz daha da pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak büyük bir coşku ile idrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nın neşesini, akrabalarımız, komşularımız ve çevremizle paylaşarak gerçek bir sevinç ve mutluluk vesilesi kılmaya özen gösterelim.

Yapacağımız bu ziyaretler için yola çıkacak vatandaşlarımızdan trafik kurallarına riayet etmelerini, yorgun ve uykusuz bir şekilde trafiğe çıkmamalarını, sevinç ve neşe günlerinin hüzne, acıya dönüştürülmemesini özellikle istirham ediyorum.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Kocaelili hemşehrilerim olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum.’’

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.