Vali Yavuz'dan Engelliler Haftası mesajı

Vali Yavuz'dan Engelliler Haftası mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında engelli vatandaşların da evlerini ziyaret ederek ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını bildirdi.

Vali Yavuz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, engelli vatandaşların toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesinin, medeni toplum anlayışının bir parçası olduğunu kaydetti.

ONLARI SEVİNDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Engelli bireylere ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmanın ve zihinlerdeki engelleri kaldırmak için gayret göstermenin herkesin görevi olduğunu vurgulayan Yavuz, "Gönülden Gönül’e" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı gruplarını evlerinde ziyaret ederek, bu grup içerisindeki engelli bireylerin de isteklerini dinleyip ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti.

Yavuz, engelli vatandaşlara hizmet etmenin huzur ve mutluluğunu yaşadığını aktararak, "Bir engelli kardeşimin isteğini yerine getirdiğimde, onun yüzündeki tebessümün sebebi olmak beni çok mutlu ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde engelli kardeşlerimizi sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.

ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI

Engelliler Haftası'nın salgın nedeniyle Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun aldığı kararlar çerçevesinde icra edileceğine işaret eden Yavuz, şunları kaydetti:

"Evde kaldığımız bu süreçte engellilerimiz ve tüm ailelerinin yanlarında olduğumuzu bilmelerini isterim. Gelinen bu süreçte evde kalarak ve kurallara uyarak toplumumuzun tüm fertleriyle engellilerimizin ve ailelerinin mutlu olacağı programları yapabileceğimiz günler inşallah yakındır. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın daha da artması dileğiyle Engelliler Haftası'nı kutluyor, tüm engelli vatandaşlarımızı ve ailelerini sevgiyle selamlıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.