Vali Yavuz'dan birlik beraberlik çağırısı

Vali Yavuz'dan birlik beraberlik çağırısı

Geçtiğimiz hafta İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kuran'ı Kerim'i yakan Danimarkalı aşırı sağçı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, bu kez Danimarka'da ortaya çıktı.

Danimarka'da  2 ayrı  çirkin eyleme imza atan politikacı Rasmus Paludan ile ilgili  bir paylaşımda bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, vatandaşlara  birlik ve beraberlik çağırısında bulunarak, bu eylemlerin taşeron terör örgütlerine de harekete  geçin çağırısı olarak değerlendirdi.
Geçtiğimiz hafta İsveç'te Türk Büyükelçiliği önünde Kuran'ı Kerim'i yakan  Danimarkalı aşırı sağçı Sıkı Yön Partisi lideri Rasmus Paludan, bu kez Danimarka'da ortaya çıktı. Danimarka polisinin koruduğu provokatör Palu'dan aynı eylemi bu kez çelik yelek ve kaskla tekrarladı. Yapılan çirkin eylem her yerden büyük tepki topladı. Konu ile ilgili olarak bir paylaşımda bulunana Kocaeli Valisi Serdar Yavuz'da “Batı her zamanki iki yüzlülüğü ile planlı bir şekilde yurt dışı temsilciklerimizin etrafında yüce dinimiz İslam’ın kutsal kitabı Kuran’ı Kerim'e yönelik saldırılar devam ediyor.  Kurup yönettikleri taşeron terör örgütlerine de anlaşılan harekete geçin diyorlar. Aziz milletimizin her bir evladı siyasi görüşü ne olursa olsun devletimizin ve milletimizin çıkarlarını korumak içim birlik ve beraberlik içinde olması gerekmektedir. Aksi halde bu saldırılar bir müddet sonra Avrupa’daki soydaşlarımıza yönelecektir” ifadelerini kullandı.
haber: Abbas ÇAKAR


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.