Vali Yavuz’dan Anneler Günü mesajı

Vali Yavuz’dan Anneler Günü mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Vali Seddar Yavuz’un Anneler Günü dolayısıyla yayınlamış olduğu mesaj şu şekilde:

Aile hayatının birleştirici unsuru ve dünyanın en zor görevlerinden birini üstlenmiş olan annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve koşulsuz sevginin timsalidir.

Aile ve toplum hayatının temel direği olan, bizi biz yapan, birbirimize kenetleyen, değerlerin yeşertilip yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde, toplumun şekillenmesinde, geleceğe umutla bakan çalışkan, idealist bir neslin yetiştirilmesinde şüphesiz ki en büyük pay annelerimizindir.

Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkı asla ödenemez. Bizim için annelerin mutluluğu, annelerin huzuru ve yüzlerinin gülmesi her şeyin üzerindedir.

Tarifi olmayan bir sevginin ve şefkatin timsali olan, evlatlarını akıllarından ve yüreklerinden bir an dahi çıkartmayan annelerimizi başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak, bizler için bir görevdir.

Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi, sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri göstermeli, her zaman kıymeti bilinmeli ve kendilerine saygıda kusur edilmemelidir.

Sizlere ne kadar minnet duysak azdır. Her şeyden önce vatanımız için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakâr annelerine bugün vesilesiyle şükranlarımı arz ediyor, başta şehit annelerimiz olmak üzere, ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.