Vali Yavuz’dan 10 Nisan mesajı

Vali Yavuz’dan 10 Nisan mesajı

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Türk Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Yavuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Polis asker kadar disiplinli, hukukçu kadar hukuk adamı, bir anne kadar şefkatli olmalıdır. Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” dediği gibi köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı’nın, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak amacıyla kutsi bir görev üstlendiğini aktardı.

DEVLETİN ŞEFKAT, MERHAMET VE YARDIM ELİ

Vali Seddar Yavuz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Polis teşkilatımız, yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getirmenin yanında, Devletimizin şefkat, merhamet ve yardım elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında her zaman önemli bir rol üstlenmiştir. Bu vesile ile ilimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen tüm Emniyet Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftasını kutluyor, vatan, millet ve bayrağı uğruna canlarını feda ederek görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, teşkilatımızın tüm çalışanlarına aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyor, sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.